Esmorzar FEB al Gené Dakart

 

El passat dia 15 de Març, la FEB va celebrar el habitual Esmorzar d’Empresaris en un espai una mica diferent a l’habitual, el Genè Dakart. A les seves instal.lacions vam gaudir d’una interessant xerrada amb el pilot de cotxes, Jordi Genè, que ens va comentar els paral.lelismes entre un equip de Formula 1 i el funcionament d’una empresa convencional, així com algunes curiositats d’aquest espectacular esport. En Jordi Gené també va respondre les preguntes dels empresaris assistents relacionades amb el món de la competició.
Després de la xerrada, Genè Dakart va obsequiar als assistents amb la possibilitat de provar els seus karts durant unes voltes i comprovar l’espectacularitat d’aquest esport.

Genè Dakart es presenta d’aquesta manera davant del empresaris com una molt valida alternativa a d’altres espais per celebrar reunions d’empresa, esmorzars o qualsevol altre activitat empresarial degut a les seves completes instal.lacions.

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>