Acord entre FEB-PIMEC i els Amics de Can Ruti per col·laborar en la difusió de la investigació biomèdica a Badalona

La Federació Empresarial de Badalona (FEB-PIMEC) ha segellat un acord de col·laboració amb l’Associació Amics de Can Ruti. Les dues entitats han volgut signar un acord de col·laboració aquest matí al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) per tal d’estrènyer les seves relacions en matèria de difusió de programes i també de desenvolupar accions de mecenatge i promoció de Badalona com a ciutat motor de la biomedicina.

Tant el president de FEB PIMEC, Josep Maria Puente, com el director de l’Institut Germans Trias i Pujol, Manel Puig, estan decidits a treballar plegats perquè tot l’entorn de Can Ruti esdevingui un motor de desenvolupament econòmic en la recerca i en l’avenç científic.

L’acord que també ha comptat amb la presència del President d’Honor de la FEB, Joaquim Padrós, i el tresorer, Joan Famadas, té una durada prorrogable d’un any.

 

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>