Anudal rep el I Premi Corresponsables

Anudal ha estat premiada amb el “I Premis Corresponsables” en la categoria -Petita i Mitjana Empresa- que es va celebrar a Madrid i que havia rebut més de 520 candidatures.

Anudal és una pime dedicada a la fabricació d’esquadres i unions per a fusteria d’alumini, que aplica des de fa més de 20 anys una política molt activa en la integració de persones amb discapacitat.

Actualment, el personal discapacitat representa el 30% de la plantilla i s’han adaptat els llocs de treball a les seves capacitats. Els treballadors amb discapacitat es troben integrats en diferents departaments i responsabilitats. Tot i que la crisi de la construcció ha suposat la reducció de personal, el compromís amb el percentatge de personal discapacitat s’ha mantingut. A més, Anudal ha ampliat la seva política d’integració a d’altres col·lectius en risc d’exclusió com les dones aturades i majors de 45 anys

És molt destacable que en aquest moments una empresa badalonina associada desde fa molts anys a la FEB, rebi aquest important premi en reconeixement a la seva bona tasca.

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>