Badalona acull el XII seminari de l’Observatori del Barcelonès Nord

El passat 25 de novembre es va celebrar a Badalona el Seminari de l’Observatori del Barcelonès Nord. Enguany, el seminari va debatre el tema “Indústria i investigació, factors clau d’un nou model de creixement”i va tenir lloc al BCIN.

L’ocasió va comprar amb la presencia de diversos ponents del territori, com Antón Costas, President del Cercle d’Economia, Eduard Jimenez Economista i consultor en polítiques públiques, Màrius Rubiralta Director del Campus de l’Alimentació de Torribera, entre d’altres. L’edició va desenvolupar temes prioritaris sobre el foment de l’activitat econòmica i la creació d’ocupació, davant la situació en la que es troba el país i la societat actual.

Des del Pacte per l’ocupació i el desenvolupament del Barcelonès Nord es va reforçar el missatge que  les polítiques aplicades fins ara no han demostrat eficàcia ni eficiència, pel que cal assolir l’objectiu de canviar la realitat actual, parlant de tems com el paper de la indústria, l’estratègia de la UE per sortir de la crisi i d’altres.

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat
Related Posts

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>