Badalona crema el Dimoni Romà d’enguany

Milers de persones van omplir aquest cap de setmana els carrers de Badalona. El temps va respectar les nostres festes i tots els actes van tindre un gran aforament de públic.

Segons l’alcalde de Badalona fins a 85.000 persones van veure la Cremada del Dimoni, un dels actes més destacats d’aquestes festes que es duu a terme a la platja d’aquest municipi. Al passeig marítim es van reunir cap a 10.000 persones amb els tres concerts que venien a continuació: el concert de la Comissió, el Ball del Micaco i el Concert del Dimoni.

Diumenge es va celebrar la Diada de Sant Anastasi: on va tindre lloc la Passada i quan va acabar els Castellers de Badalona van fer un pilar pujant per les escales de l’església de Santa Maria.

Les festes no acaben aquí, segueixen fins a finals d’aquest mes. Així que des de la Federació Empresarial desitgem que acabin de gaudir-les.    

 

 

 

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat
Related Posts

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>