Badalona prohibeix instal•lació d’apartaments turístics davant de mar

El Govern de Badalona ha començat una modificació urbanística perquè no es puguin instal•lar apartaments turístics a la façana marítima. L’alcalde ha explicat que es una mesura perquè no passi com al barri de la Barceloneta aquest estiu.
A Badalona hi ha cap a una vintena d’apartaments turístics regulats, i a partir d’ara, les inspeccions s’intensificaran per evitar que es creï “incivisme”.
Així que davant de mar l’habilitació d’apartaments per ús turístic queda prohibit. Aquesta prohibició també es durà a terme a les noves construccions entre el carrer Sant Ignasi Loiola fins al terme municipal de Sant Adrià del Besós.
A dia d’avui l’ajuntament ha rebut 25 peticions per apartaments turístics i ja n’ha denegat 6 i les altres dinou podran exercir l’activitat perquè la nova normativa no tindrà caràcter retroactiu, però seran sotmesos a inspeccions constants.

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat
Related Posts

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>