Nova edició dels Esmorzars FEB: COM TROBAR CLIENTS INTERNACIONALS PER EMPRESES FAMILIARS

Benvolguts associats,

Us convidem a una nova edició dels Esmorzars FEB, en aquesta ocasió, dedicada a “COM TROBAR CLIENTS INTERNACIONALS PER EMRPESES FAMILIARS”.

L’acte se celebrarà al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) el proper dimarts 27 de maig de 8:30 fins a les 9:30 del matí.

El ponent que ens acompanyarà és Gerard Compte, llicenciat a Anglia Ruskin University, Cambridge, Regne Unit en BA (HONOURS) Màrqueting i Managment. Amb una llarga trajectòria internacional ha treballat per Glaxo Smith Kline, Uk, KIMO, Acció. Gerard Compte s’ha dedicat a l’estratègia comercial Internacional per a la captació d’oportunitats internacionals. Els seus assoliments són visibles des del primer moment. Actualment està treballant com Operations Manager en Gulyver.com.

 

RECORDATORI

Com trobar clients internacionals en empreses familiars

Data: 27/05/2014

Horari: de 8:30 a 9:30

Lloc: Edifici BCIN (Polígon Les Guixeres. Marcus Porcius, 1 Badalona)

Aparcament gratuït

Es prega confirmació d’assistència (via telèfon o per correu electrònic a feb@febbdn.com) per tal de preveure l’aforament.

 

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat
Related Posts

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>