Creació d’ocupació amb el concurs Lánzate

El passat 9 de desembre es va celebrar la segona edició del concurs per emprenedors “Lánzate” que té com a objectiu principal la creació d’ocupació. Així com l’ajuda en el desenvolupament d’empreses innovadores per tal de fomentar l’esperit emprenedor.

Enguany, s’han presentat 30 projectes de Badalona, i l’acte ha tingut lloc al Centre Comercial Montigalà.

En la categoria de “Centres comercials, el projecte guanyador ha sigut creat pel badaloní David Valiente. Amb el nom de “Nou Regal”, la idea era la creació d’una botiga de regals originals a preus assequibles.

El projecte que ha guanyat la categoria “Innova” ha sigut “lomando”, ideada per tres promotors badalonins i basada en l’ús de la tecnologia mòbil per gestionar l’accés a portes de pisos, garatges o comunitats de veïns.

En definitiva, l’Ajuntament defensa la col·laboració a aquest concurs ja que es dona suport a joves emprenedors i s’ajuda al desenvolupament de noves idees de negoci.

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat
Related Posts

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>