El Centre Comercial Passeig de la Salut de Badalona s’adhereix a PIMEComerç

L’associació de comerciants que treballa en la dinamització i promoció del comerç de l’àrea  del Passeig de la Salut de Badalona s’ha adherit a PIMEComerç i per extensió a Febpimec.

L’acta d’adhesió va tenir lloc a la seu de FEB-PIMEC a Badalona i van assistir el President de Centre Comercial Passeig de la Salut, Sr. Òscar Palma i el Sr. Rafael Pavon, Vicepresident de l’associació. PIMEComerç ha estat representada pel seu President comarcal, el Sr. Carles Gironès i la Coordinadora del Territori, Sra. F. Ros. Per part de la FEB-PIMEC, van estar presents el seu President, Sr. J.M. Puente, i el Sr. D.Fernández, Delegat Territorial.

PIMEComerç reconeix la importància del treball de l’Ajuntament de Badalona en aquesta important adhesió, treball que queda emmarcat dins del conveni de col·laboració entre el consistori i PIMEComerç.

 

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat
Related Posts

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>