El mono de l’Anís es casa el proper 27 de setembre

L’afortunada és Micaela, una història d’amor entre Badalona i Tarragona. La mona és ambaixadora cultural de Tarragona i els dos monos volen la unió per passar la vida plegats.

Micaela va néixer en una Fira d’artesania, quan el dissenyador Oscar Vives la va comprar un diumenge qualsevol. Micaela és va anar fent viral i cada vegada apareixia a més Xarxes socials; anava de concert, al teatre, a veure exposicions… Ara ja té compte propi a Instagram i a Facebook. Vives va decidir que li buscava una parella i va trobar la perfecció per ella, l’Anís del Mono a Badalona.

Aquest acte tindrà lloc el dissabte 27 de setembre al Passeig marítim de Badalona i la seva lluna de mel començarà el dissabte 4 d’octubre a la Comella, el jardí escultòric que l’artista Rufino Mesa té a les afores de Tarragona.

Molta salut, alegria i felicitat per la parella!

 

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat
Related Posts

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>