Empresaris de FEB-PIMEC assisteixen a l’acte de presentació dels nous models Tesla

Un grup d’empresaris de FEB-PIMEC ha assistit aquesta setmana a la jornada de presentació dels nous models de Tesla, S i X. Aquest esdeveniment que ha tingut lloc al nou concessionari de Barcelona de la firma nord-americana ha estat organitzat per l’agència de publicitat Grupo BG Media.

A l’acte hi han assistit 25 empresaris de la nostra ciutat, els quals han pogut gaudir i conèixer de primera mà les característiques i la tecnologia d’aquests nous models espectaculars que ofereix la marca californiana de vehicles elèctrics.

Els dos models es converteixen en una aposta arriscada per la seva sofisticació i disseny. A més, comparteixen l’arquitectura elèctrica amb motors en ambdós eixos alimentats per bateries de liti. Beneficien el comportament dinàmic i optimitzen la resistència a l’impacte. Integren el software més modern de Tesla, aconseguint que l’experiència al volant sigui relaxant o, fins i tot, electritzant.

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>