Esmorzar d’empresaris de la FEB: Tancament Fiscal 2010 per a persones Físiques

El dia 24 de Novembre va tenir lloc l’esmorzar d’Empresaris de la FEB, sota el títol “Tancament Fiscal 2010 per a persones Físiques” amb la presència de dos destacats professionals en aquest temes com són els Sr.Jaume Serra (Economista i Auditor. Soci del despatx Serra-Puente) i el Sr.Joan Elias (Director d’Assegurances de Catalunya de Bankinter) que van parlar de l’entorn econòmic actual de les moltes persones que es veuen obligades a revisar les seves polítiques financeres en general, i en particular les corresponents a la seva planificació econòmica personal i la de la seva família.

El constant canvi de la normativa pel que fa a la fiscalitat dels instruments d’estalvi i d’inversió així com les creixents diferències entre els residents de diferents comunitats autònomes en la seva tributació per l’Impost sobre Successions i Donacions, que fan necessària una constant revisió de l’estratègia patrimonial familiar.

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>