ESMORZAR: PROGRAMA DE PREVENCIÓ DE RESPONSABILITAT PENAL DE LES EMPRESES O COMPLIANCE PENAL

Josep Mª Nubiola de Palacio Advocat i soci de Morison ACPM. – Ass. Int. Morison KSI

Per motius aliens a FEBPIMEC la jornada prevista pel dia 30 de març es farà el dia 6 d’abril, mantenint el mateix horari.

Des de l’any 2010 i amb la modificació operada del Codi Penal en l’any 2015, les empreses poden ser responsables penalment de determinats delictes, que es generen per actuacions no tan sols d’administradors, sinó de càrrecs de direcció i apoderats, i treballadors sotmesos a aquests. Aquestes responsabilitats penals poden comportar inclús el tancament de la seva empresa per ordre judicial. Com evitar-ho? L’única manera de poder evitar aquesta responsabilitat penal és mitjançant l’implantació d’un programa de prevenció de responsabilitat penal o Compliance Penal. Vine a l’esmorzar del proper dia 6 d’abril… i t’expliquem què és i com funciona! L’horari serà l’habitual dels esmorzars, inici a les 9h i finalització a les 10h-10:15h.

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>