FEB PIMEC organitza una sessió informativa per a empresaris sobre el Pla de Modificació i Transformació dels Polígons Industrials

La Federació Empresarial de Badalona (FEB PIMEC) ha organitzat una sessió informativa per empresaris i associats per informar-los sobre el Pla de Modificació i Transformació dels Polígons Industrials” de Badalona.

En la reunió en què hi han estat presents una trentena d’empreses afectades s’ha parlat principalment dels canvis que afecten al polígon Badalona Sud i el polígon de la zona nord, Can Ribó.

La sessió ha servit per informar del pla que lidera l’Ajuntament amb la Diputació de Barcelona i amb col·laboració de FEB – PIMEC com a representant del teixit empresarial del territori. Concretament, la persona responsable en nom de la Federació és l’advocada Marta Puente, especialista en urbanisme.

En la sessió encapçalada pel President de FEB-PIMEC, Josep Maria Puente, la Federació es va posar a disposició dels empresaris per resoldre els seus dubtes o inquietuds sobre les modificacions urbanístiques.

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>