FEB-PIMEC s’adhereix als acords promoguts per la Taula de la Democràcia i entén justificat per demà aturades parcials

La junta directiva de la Federació Empresarial de Badalona (FEB-PIMEC) s’ha reunit aquest migdia per condemnar enèrgicament l’actuació de violència dels cossos i forces de seguretat de l’Estat, Policia Nacional i Guàrdia Civil, en el referèndum convocat pel Govern de Catalunya.

En aquest sentit, FEB-PIMEC, subratlla que drets com el d’expressió o premsa no es poden conculcar i, per aquest motiu, s’adhereix als acords promoguts per la Taula per la Democràcia. El president de la Federació Empresarial, Josep Maria Puente, entén justificat que demà les empreses mostrin el seu rebuig fent aturades parcials de la seva activitat, manifestant que FEB-PIMEC es mostra contrària a tot tipus de vaga general.

En aquest sentit, Puente insta a la classe política a trobar un marc d’entesa i negociació amb interlocutors vàlids per ambdues parts.

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>