FILMETS ha arrancat aquest cap de setmana

Filmets ha arrancat aquest cap de setmana amb la 40ª edició. La participació és, ni més ni menys, que de 255 pel·lícules de 46 països d’arreu del món.

L’edició va iniciar el passat dijous dia 17 d’octubre i durarà fins el proper dia 26. S’està realitzant al Teatre Zorrila, al Teatre Principal, a la sala d’actes del CES Joan maragall, al Centre de Cultura Tradicional Can Canyadó i a les biblioteques de la ciutat.

Enguany, el país convidat és Estats Units d’Amèrica. I el uurat oficial el presideix el badaloní Joan Vidal, cofundador d’aquest festival l’any 1971. Els altres membre provenen de diferents paisos: Alex Sufit, realitzador de videoclips i publicitat (Angalterra), Luca de Molin, director del festival de cinema Unlimited (Itàlia), Esther Casas, directora d’animació de Calymaniak (Estats Units d’Amèrica) i Miguel Ángel Buttini, director i productor de cinema.

 

Filmets es tracta d’un festival per a totes les edats, des dels més petits fins al més grans. Si en voleu consultar més informació entreu a la següent pàgina web:

www.festivalfilmets.cat

 

 

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat
Related Posts

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>