Getting contacts, ajudem a les empreses a generar negoci al Barcelonès Nord

Ja hi participen 100 empreses. La 3º edició està oberta i serà el proper 4 de febrer del 2015. La jornada iniciarà a les 9.30 del matí i tindrà lloc fins la 13.30 a Bilbioteca Salvador Cabrè.

S’adreça a tots els emprenedors, persones empresàries, professionals del municipi i la comarca i d’arreu de Catalunya, atenent a criteris de prioritat a les empreses i persones emprenedores del municipi.

El objectius d’aquesta jornada es basen en la cohesió i cooperació dels empresaris locals, creant així una xarxa: La cooperació és una solució en els temps actuals.

L’anterior Jornada es va celebrar al Barcelonès Nord i varen participar 118 empreses provinents de Barcelona + Barcelonès + Maresme (88% dels participants).

Aquesta Jornada liderada per l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramanet, es coordinada també pels Ajuntaments de Sant Adrià de Besós i Badalona. Enguany es limitaran la participació a 100 professionals per millorar la gestió de les reunions (places limitades).

Horari: de 9.30 a 14.00 hores

Lloc: Bilblioteca Salvador Cabré, Singuerlín, Plaça Sagrada Familia, s/n

Santa Coloma de Gramanet

Inscripció gratuïta: www.gettingcontacts.com

 

Programa:

9.00h- Acreditacions

9.30h- Benvinguda institucional

9.45h- Conferència, Networking, actualitat econòmica. Durada 45-60 min

11.20 – 14.00 – Getting Contacts. 

 

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat
Related Posts

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>