Grupo Blidoo s’uneix a la FEB

Grupo Blidoo, un equip internacional i multicultural s’uneix a la Federació Empresarial de Badalona amb l’objectiu d’associar-se amb la ciutat, col·laborar amb les empreses i fer coneixedor tot el teixit industrial.

La tasca de Grup Blidoo és desenvolupa a Internet, centrant-se amb portals de descàrrega de software i monetitzar pàgines de contingut de descàrrega.

A darrera hi ha una societat 100% espanyola amb seu a Badalona. Un equip amb cap a 20 empleats i amb una filial a Perú (Lima) que també té 20 empleats. Han participat ja amb moltes fires internacionals arreu del món com a Estats Units, Àfrica i Europa. L’empresa es troba en una trajectòria creixent en un període que podríem dir “dur”, on s’ha duplicat la plantilla durant el 2014.

Una empresa jove, innovadora, dinàmica i amb un perfil d’empleat jove i emprenedor treballant amb la tecnologia més avançada del mercat.

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat
Related Posts

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>