Jornada formativa: Mons Virtuals, realitat augmentada i gamificació aplicada a l’empresa

El proper 16 de desembre tindrà lloc la jornada formativa realitzada per  La Fundació ICEX, que té com a objectiu promoure  la docència i la investigació de la comunicació experiencial en tots els seus àmbits.

En aquest cas, el programa basarà els seus temes entorn la comunicació experiencial i la seva incorporació en tecnologies, com són la realitat augmentada, la gamificació i la realitat virtual. Aquestes tendències són clau en la creació de sensacions i emocions en els consumidors per captar-los i fidelitzar-los, pel que es tracta d’una eina amb molta projecció alhora de crear negocis i llocs de treball.

Aquestes tecnologies, amb gran potencial de negoci, es converteixen en un must pels empresaris que volen connectar més amb els seus consumidors, pel que és interessant incorporant-les i conèixer el valor que tenen dins els seus negocis.

La jornada serà de 8.30 a 9.30, i tindrà com a ponent a Xavi Salla, Doctor en Comunicació, professor a la Universitat Autònoma de Barcelona y Director de la Fundació ICEX .

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat
Related Posts

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>