La Badalona Home Design transformarà l’antic edifici de correus de Badalona

  

Torna la Badalona Home Design. Una fira de decoració que es desenvolupa en un espai real. Enguany,  la fira transformarà de dalt a baix l’antic edifici de correus de la ciutat de Badalona.

Com l’any passat, els encarregats de portar a terme la remodelació de l’edifici, seran dissenyadors, decoradors, interioristes i arquitectes de Badalona. Ubicat a la Plaça de l’Assemblea de Catalunya, l’antic edifici de correus serà el protagonista d’aquesta segona edició de la Badalona Home Design que acollirà els millors professionals del món de l’arquitectura i el disseny entre el 23 d’abril i el 17 de maig.

A l’esdeveniment, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, igual que l’any passat, també hi participaran diverses empreses badalonines relacionades amb el sector del disseny, l’arquitectura i l’interiorisme. Tot i que enguany es preveu el doble d’inscripcions per part d’empreses.

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>