La FEB acull un esmorzar empresarial sobre estalvi energètic

El Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) ha estat l’escenari d’un Esmorzar Feb per apropar als associats els avantatges de la liberalització del mercat elèctric. En aquesta ocasió ha estat l’empresa badalonina associada a la FEB, l’elèctrica amb seu a Badalona Audax, la que ha impartit una didàctica xerrada sobre el mercat elèctric. Concretament, ha estat el seu director comercial, Alberto Valiño, qui ha parlat de les diferents ofertes de preu en el mercat elèctric i, en especial, ha fet especial esment de la tarifa indexada, que és la que presenta unes condicions més avantatjoses per les empreses i pels usuaris en general.

Audax, amb seu al polígon de Bonavista de Badalona, ja és la desena comercialitzadora elèctrica al mercat espanyol per davant de Factor Energia.

Si voleu tenir més informació sobre la tarifa indexada us preguem que us poseu en contacte amb el departament comercial d’Audax.

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>