La FEB organitza un esmorzar amb un expert en comunicació no verbal

La Federació Empresarial de Badalona ha organitzat un Esmorzar FEB amb el Morfopsicòleg i Coach, Emili Castell Blanch. Castell Blanch és especialista en comunicació no verbal i Llicenciat en Antropologia, Diplomat Dr. de Desenvolupament i Investigació, Cap d’Imatge i Director de Recursos Humans de Cubana d´Aviació i assessor de professionals del món de l’Empresa i la política. També ha col·laborat com a pèrit forense amb detectius privats, com l’associat badaloní i director de l’agència Brinvest, Jordi Brinyol.

En el tradicional esmorzar de la FEB el professor ha explicat que el 93% del missatge que percep un interlocutor és la comunicació no verbal respecte el 7% del missatge verbal que transmetem. Emili Castell Blanch també ha fet un recorregut per la història d’aquesta disciplina que data de l’antiga Grècia clàssica a través d’un recull d’anècdotes i exemples pràctics.

La sessió ha culminat amb una petita classe magistral sobre com interpretar el rebuig del nostre interlocutor al moment de donar-nos la mà. Un acte que fem aproximadament unes 400.000 vegades al llarg de la nostra vida.

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>