La Federació d’Empresaris de Badalona visita las instal•lacions de Menarini

La junta directiva de la FEB encapçalada pel seu president el Sr. Josep Mª Puente, amb els representants i directius de Lab. Menarini amb el seu Director General de Menarini Espanya, el Sr. Salvador Pons.

A la reunió la directiva de Menarini va aprofitar per presentar el concert solidari “Gospel & Jazz – Notas solidaries para Badalona” que se celebrarà a l’Auditori el proper mes d’octubre.

Sobre Menarini España

Menarini és una de les empreses més grans associades a la FEB. És un grup farmacèutic internacional amb més de 125 anys d’història que està present en més de 100 països d’Europa, Àsia, Àfrica i Amèrica. Menarini Espanya té una producció de més de 60 milions d’unitats de medicaments a l’any i amb una plantilla de més de 700 treballadors. La seu és Barcelona, amb una planta de producció i un dels sis centres de I+D que el Grup Menarini Internacional té a Europa.

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>