La Fundació BTEC presenta el seu projecte a Badalona

La Fundació b_TEC va presentar el passat 14 d’Abril el projecte “Ecosistema d’Innovació al Barcelonès Nord” als empresaris del territori. L’acte, que es va dur a terme al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN), va ser presidit per Ferran Alberch, president de la Delegació de la Cambra de Comerç i Joaquim Padrós, president de la Federació d’Empresaris de Badalona (FEB). Miquel Barceló, president de la Fundació b_TEC, va se l’encarregat d’explicar el desenvolupament actual del projecte.
Aquesta iniciativa té per finalitat donar valor als agents d’innovació del sector empresarial ubicats al territori, per tal de desenvolupar noves economies emergents a través del concepte d’ecosistema innovador, i invertir part dels recursos disponibles en recerca i coneixement per tal de que el seu efecte potenciador sigui aprofitat pels habitants de la zona.

A l’acte hi van assistir prop de 30 persones pertanyents a algunes de les empreses més representatives dels municipis, que focalitzen la seva activitat en l’àmbit de l’energia, la construcció i els serveis. Aquest projecte és subvencionat pel programa de Projectes Innovadors del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE).

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>