L’ajuntament de Badalona inicia tràmits perquè es pugui comprar al detall a les empreses situades a Montigalà i altres dues zones de al ciutat

En la reunió presidida per Josep Maria Puente, president de la FEB, Xavier Garcia Albiol, alcalde de Badalona, Rosa Bertran, regidora de promoció econòmica i Ferran Falcó líder de CiU Badalona s’han trobat amb tots els empresaris de Pronto Moda per explicar-los el que es vol dur a terme i que els empresaris ja reclamaven des de feia 15 anys.
El govern portarà al proper Ple ordinari l’aprovació inicial amb l’ampliació de la Trama Urbana Consolidada (TUC) de Badalona i la modificació del PGM per aplicar els usos de certes zones industrials al Gorg, Mora i Montigalà i donar-los ús comercial.
La modificació del PGM no obliga a la transformació de l’ús industrial sinó que determina l’admissió d’altres usos diferents. Per tant, situar-se dins dels límits de la Trama Urbana Consolidada és un pas imprescindible perquè els empresaris puguin vendre al detall també, i no només a l‘engròs.
L’alcalde ha explicat que tota la tramitació pot estar enllestida en sis mesos i ha especificat que l’ampliació dels usos dels sectors industrials del Gorg, Mora i Montigalà era necessària perquè permet la regeneració del teixit industrial d’aquests barris.

 

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat
Related Posts

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>