L’ajuntament de Badalona redueix l’endeutament a un 9%

Amb l’actual equip de govern, Badalona ha aconseguit reduir el seu endeutament municipal fins a un 9%. Aquest equip de govern que el lidera Xavier Garcia Albiol va amortitzar més de 25 milions d’euros de deute durant el 2014.

Amb aquest resultat es mostren el resultat dels esforços d’aquest govern per a sanejar les finances. Però per altra banda, l’Ajuntament de Badalona també ha pogut retornar a l’Estat durant l’any passat una part dels diners que va ingressar de més durant els anys 2008 i 2009, durant el govern de José Luís Zapatero, en concepte de participació als ingressos de l’estat.

Garcia Albiol està molt content amb aquestes dades i explica que l’Ajuntament preveu continuar en la mateixa línia durant els propers mesos i per això es proposa amortitzar 18 milions d’euros del seu deute durant l’any 2015.

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat
Related Posts

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>