L’alcaldessa de Badalona visita l’empresa Oliver + Batlle arrelada des de fa 45 anys a la ciutat

Les instal·lacions d’aquesta indústria de maquinària disposen de 14.000 m2 i ocupen més de 130 persones.

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater i el 2n tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, han visitat avui l’empresa Oliver + Batlle SA de Badalona en l’àmbit de les reunions i les visites que el Govern municipal fa a les empreses ubicades a la ciutat.

Acompanyats per representants de la Federació d’Empresaris de Badalona i de l’Institut Municipal per a la Promoció de l’Ocupació (IMPO) han estat rebuts per Ignasi Batlle, president i per Joaquim Oliver i Ignasi Batlle, consellers delegats d’aquesta empresa que fa més de 45 anys que fabrica i desenvolupa equips de producció i maquinària per a la indústria de pintures, tints i adhesius. Després han mantingut una reunió de treball on, a més de tractar qüestions d’actualitat, han assistit a una breu presentació que recull la història d’aquesta empresa familiar Posteriorment, els responsables municipals i d’Oliver + Batlle han fet un recorregut per les principals instal·lacions d’aquesta empresa.

Situada a la carretera de Mataró, al barri del Manresà, ocupa una superfície de més de 14.000 m2 i genera ocupació directa a més de 130 treballadors i treballadores, i de manera indirecta a molts més d’empreses auxiliars situades a Badalona i l’Àrea Metropolitana, amb una producció que es destina en un 80 per cent a l’exportació i amb una presència comercial que abasta els cinc continents.

El 2n tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, ha destacat que “quan parlem de desenvolupament econòmic i de foment de l’ocupació, ho hem de fer comptant amb aquells valors que ja tenim a la ciutat, i com a exemple tenim aquesta empresa d’enginyeria present a la majoria de països del món i capdavantera del seu sector”.

Departament de Comunicació – Ajuntament de Badalona
Badalona, 8 de setembre de 2017

 

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>