L’Àrea de Formació de la FEB inicia un nou cicle de cursos

L’Àrea de Formació de la Federació Empresarial de Badalona ha iniciat un nou cicle de cursos que pretén abordar tots els aspectes que susciten interès als empresaris de la comarca i, oferir-los, d’aquesta manera una formació complementària. Enguany hi té un important paper destacat la part més emocional relacionada amb el lideratge, la resolució de conflictes i, en definitiva, en tot el que pertany a les habilitats directives. En aquesta ocasió la FEB aposta per un curs per aprendre a gestionar l’estrès, un de desenvolupament d’habilitats directives, un de Programació Neurolingüística i, finalment, un de coaching.

La FEB també aposta per la formació en emprenedoria oferint un curs dedicat a elaborar un pla de negoci i desenvolupar tot el projecte empresarial. 

Aquest inici del 2014 la FEB ha apostat de valent per la formació amb altres cursos de comptabilitat o anglès bàsic amb les places totalment esgotades.

Per a més informació doneu un cop d’ull a la nostra pàgina de Formació.

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>