Notes solidàries per Badalona: un concert benèfic per a entitats socials de la ciutat

Menarini, en línia amb el compromís de col·laboració amb el seu entorn més proper, promou el concert “Gospel & Jazz, notes solidàries per Badalona”. L’esdeveniment se celebrarà el proper 15 d’octubre a l’Auditori de Barcelona en benefici de tres institucions que treballen pel benestar social de la ciutat: la Fundació Ateneu Sant Roc, Cáritas Diocesana de Barcelona, i l’Institut de Recerca de Ciències de la salut de l’Hospital Germans Trias i Pujol (IGPT).

Conscients de la realitat social del territori i amb el convenciment que la música uneix a les persones, Menarini busca persones, institucions i empreses que donin suport al projecte, col·laborin a omplir les 1.800 localitats de l’Auditori de Barcelona i, així, aconseguir que aquest concert benèfic sigui tot un èxit.

A través de la web www.notesperbadalona.org i a les taquilles del propi Auditori, ja estan a la venda les localitats per assistir a l’esdeveniment a un preu únic de 15€. També s’ha habilitat una “fila 0” i donacions per a aquelles persones, empreses i/o entitats que vulguin col·laborar econòmicament.

Les empreses i institucions que ho desitgin, poden donar suport a aquest concert convertint-se en col·laboradors i/o patrocinadors mitjançant una donació econòmica. Sumar-se a aquesta iniciativa solidària suposa tenir presència a tots els materials i comunicació que es duguin a terme, reforçant així  el seu compromís social corporatiu.

Ja col·laboren Dakotabox, la Federació d’Empresaris de Badalona (FEB) i la PIMEC, Masterdisseny, Mentlab, Venus Arts Gràfiques, Artèria, Mediàtic, Badalona 2000, De Tot i Més, Diari de Badalona, Transports Metropolitans de Barcelona, Conductors Solidaris de Catalunya, Estudi Cendrós, Serunion, Ràdio i Televisió de Badalona.

 

“Gospel & Jazz”

El director musical, cantant i compositor Erwyn Seerutton oferirà un viatge musical intens, des de l’emoció del gospel i els espirituals negres a la llibertat del jazz.

El concert s’iniciarà amb l’Erwyn Seerutton’s Ensemble, una formació de quatre veus i quatre músics per a donar pas al Cor de Gospel Sant Cugat amb l’espectacularitat de més de 70 cantants a l’escenari acompanyats pels músics Guim G. Balasch, Manuel Krapovickas, Federico Mazzanti i Oriol González.

“Gospel & Jazz, notes solidàries per Badalona” és una proposta per gaudir de dos estils, tan lligats en els seus orígens, que es presenten en un repertori que barreja el gospel i el jazz més clàssic amb el més modern.

 

Més informació a:

www.notesperbadalona.org#notesBDN

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>