El president de FEB PIMEC demana més agilitat en el desenvolupament de projectes a Badalona per evitar “perdre pistonada”

El president de FEB Pimec i representant de Foment al territori, Josep Maria Puente, ha explicat en una entrevista a Ràdio Ciutat de Badalona, al programa Badalona Matí, que Badalona, tot i ser la quarta ciutat a Catalunya està quedant enrere a favor d’altres grans ciutats metropolitanes com Hospitalet i Cornellà en matèria d’equipaments, però també a nivell de projecte de desenvolupament econòmic de la ciutat.

Puente ha fet referència a un estudi realitzat per la patronal Foment en que evidencia la paràlisi d’uns 160 equipaments a Catalunya. En concret a Badalona, l’estudi fa esment a tota la dinamització de tota l’àrea de Can Ruti i la construcció o remodelació d’equipaments clau a la ciutat com les unitats d’Hospitalització d’Obstetrícia i neonatal i la remodelació i ampliació de l’Institut Català d’Oncologia.

Puente ha alertat de la lentitud burocràtica  a Badalona i de la falta de planificació a la ciutat, a nivell de model socioeconòmic.

Tot i així, ha parlat de tot el projecte que està desenvolupament FEB-PIMEC amb el govern local de Badalona per tal de modificar els usos dels polígons industrials existents a la ciutat per tal d’atraure noves empreses i afavorir la creació de llocs de treball de qualitat. Segons Puente, no es tracta “d’atraure fums i soroll” sinó d’activitats econòmiques vinculades a la investigació i a les noves tecnologies capaces de generar talent i activitat.

Puente ha insistit en la necessitat d’agilitzar projectes com el centre biomèdic de Can Ruti, millorar les comunicacions d’aquesta àrea local i solucionar els seriosos problemes de mobilitat i aparcament a la zona.

Per últim, Puente també ha tingut paraules per l’actualitat política catalana i ha recalcat la necessitat que hagi un govern operatiu que continuï vetllant pel dinamisme econòmic del país.

Podeu escoltar l’entrevista aquí

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>