Reducció de la població estrangera a Badalona

Un 12% és el que s’ha reduït a la ciutat la població estrangera en els dos darrers anys, segons les dades del padró municipal de Badalona. Els col·lectius que més han disminuït són els ciutadans romanesos i els equatorians que baixen un 26%.

Davant aquest disminució, l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol ha explicat que part dels estrangers que marxen de la ciutat ho han fet per qüestions relacionades amb la crisi econòmica i altres, per les determinades polítiques municipals: “Sabem que la política municipal de seguretat i la política de precintat d’habitatges en risc d’ocupació il·legal han fet que determinats individus i clans organitzats d’origen romanès que tenien comportaments conflictius hagin optat per marxar de la ciutat”.

L’alcalde remarca que ell aposta per una immigració legal que respecti els valors de la ciutat a la que es mouen i els acull.

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>