S’activen els serveis de Wi-Fi gratuït a la plaça de Trafalgar i al parc de Lloreda

Aquests dos nous punts BDN Wi-Fi s’afegeixen al que ja funciona a la plaça de la Vila des del mes de gener

L’Ajuntament de Badalona ha posat en funcionament dos nous espais amb Wi-Fi gratuït a la plaça de Trafalgar i al parc de Lloreda. D’aquesta manera s’amplien les zones on els ciutadans poden trobar punts punt d’accés a Internet gratuït, 24 hores al dia. Recordem que el mes de gener ja va entrar en funcionament el servei BDN Wi-Fi a la plaça de la Vila.

La instal·lació d’aquests punts d’acés a Internet és fruit de l’acord establert entre l’Ajuntament de Badalona i l’empresa de telecomunicacions Jazztel per accelerar el desplegament de fibra òptica en aquesta ciutat, amb una inversió de 14 milions d’euros per part de l’operadora. L’acord contemplava la instal·lació de 8 punts Wi-Fi gestionats per l’Ajuntament, amb el suport tècnic de Jazztel, per a l’ús de tots els ciutadans. El primer d’aquests punts és el que va entrar en funcionament a la plaça de la Vila a principis d’any. Ara han entrat en servei 4 punts Wi-Fi a la plaça Trafalgar i 3 al parc de Lloreda.

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>