Una agència badalonina de representació d’esportistes d’elit, protagonista del primer esmorzar FEB PIMEC

FEB PIMEC ha donat el tret de sortida a un nou curs amb un tradicional esmorzar empresarial al Badalona Centre Internacional de Negocis. El ponent ha estat el creador de l’agència Play Maker, el badaloní Albert Valera.

Valera ha parlat de la seva trajectòria com a representant del corredor de motos i campió del món de MotoGP, Jorge Lorenzo, i com aquest fet l’ha impulsat a crear la seva agència de representació d’esportistes d’elit. Play Maker Agency amb seu al carrer Electrònica de Badalona compta amb una cartera de celebrities esportives encapçalada amb noms com: l’Aleix Espargaró, el Marc Muniesa o Jorge Martín.

Albert Valera ha exposat als assistents de l’esmorzar el seu projecte de negoci que consisteix en oferir un ventall de serveis 360º que engloben la gestió de la marca de l’esportista, la negociació d’acords amb patrocinadors, la gestió dels seus perfils a les xarxes socials, o fins i tot, la gestió del patrimoni de la celebritat. El jove empresari també ha relatat als assistents com a través de relacionar-se amb diferents marques també l’han portat a gestionar el màrqueting online de les mateixes.

El primer esmorzar ha estat presentat pel president de la FEB, Josep Maria Puente i el secretari general, Víctor Betran.

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat
Related Posts

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>