Una APP pels comerciants de Badalona per avisar a la Guàrdia Urbana

El nou servei que s’ofereix als comerciants de Badalona es diu “Botó vermell” i es tracta d’una APP que ha posat en marxa l’ajuntament de Badalona i serveix per avisar de forma ràpida i simple a la Guàrdia Urbana en cas d’urgència.

Es tracta d’una APP que actua d’una manera molt ràpida si a l’establiment s’estigués robant o hi hagués una situació de greu alteració de l’ordre públic. Tots els comerciants que estiguin interessats en aquest nou servei han de sol·licitar-ho a través de la pàgina web municipal: www.badalona.cat. Un cop presentada, la Guàrdia Urbana visitarà l’establiment per verificar els dades i ajudar al comerciant a activar l’aplicació mòbil al seu dispositiu.

Aquest servei però, no s’oferirà a aquells establiments que estan obligats per llei a contractar un servei de connexió a central d’alarmes. Entre ells, queden exclosos entitats bancàries i locals de venda d’or, joieries i similars.

Print Friendly

escrit per

Federació Empresarial de Badalona. Associació Empresarial de Montgat
Related Posts

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la conversa?
Digue's la teva!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>